+ Meer informatie

Ermolenlio terug naar de USSR

1 minuut leestijd

PERTH — De jonge Russische vlolist Georgi Ermolenko Is donderdag uit Australië naar de Sovj et-Unie vertrokken. Vier dagen geleden had hij asiel in Austraüë ge-vraagd maar veranderde later van gedacrten.

Hij is vertrokken in gezelschap van de zeven andere leden van het Russische muziekensemble met wie hij in Australië uitvoeringen had gegeven.

Ermolenko's vertrek heeft scherpe protesten uitgelokt van een aantal Australische groeperingen Zij waren van mening dat de violist door de Russische functionarissen in het land onder druk was gezet en niet uit vrije wil besloten had naar de Sovjeij-Unie terug te keren.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.