+ Meer informatie

Zieke kleur

1 minuut leestijd

Hierbij stuur ik u aardbeibladeren die een zieke kleur hebben. Dat is in de zomer al begonnen. We hebben de planten in augustus gestekt en op een stuk grond geplant waar nog geen aardbeien hebben gestaan. Zo doen we al negentien jaar. Weet u een oplossing voor dit probleem f Antwoord: Een zieke kleur is niet zo erg, maar iedere moeder weet dat er meestal meer achter steekt. Ook bij uw aardbeien. Maar wat? Waarschijnlijk worden ze door een schimmelziekte aangetast. Dat kan roodwortelrot zijn. Dan worden de hoofdwortels inwendig rood en vertonen de haarwortels bruinrot. Bekijkt u dit eens. U kunt de Ik heb in mijn huis muizen, maar die deugnieten eten geen spek, kaas of brood met boter. Wat voor soort muizen zijn dit en wat kan ik doen om de beestjes kwijt te raken? \ntwoord: Wat voor soort muizen lat zijn? Zonder twijfel gewone huisnuisjes. Het zullen vegetariƫrs zijn... )f ze zijn heel slim en laten zich niet door j in de val lokken. Probeer eens iets ieel anders en haal Racumin-Lokaas van Bayer of Luxarin-k van Luxan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.