+ Meer informatie

Huren

1 minuut leestijd

Met ietwat loerende oogjes kijkt hij de zaal in en begint zachtjes maar allengs harder een uitval naar Van Agt. De inmiddels beruchte „Huurruzie" tussen Van Aght en Den Uyl komt aan de orde. Aanleiding is een interview in de Telegraaf waarin Van Agt zegt dat in de komende tijd de huren met 20% omhoog zullen moeten. Van Agt heeft dit totnutoe nog steeds niet weersproken. „En dan vraag ik meneer Van Agt is dit juist en dan zwijgt hij. Laat hij zeggen; Ik heb me vergist. Dat kan iedereen overkomen of: dat heb ik zo niet bedoeld. Maar niets daarvan, hij zwijgt en verwijt mij dat ik twijfel aan zijn persoonlijke integriteit, nu vraag ik je....", aldus de lijsttrekker, met bril zwaaiend in de hand.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.