+ Meer informatie

Appelyoghurt

1 minuut leestijd

314 liter yoghurt, 30 g brinta, 2 appelen (bijvoorbeeld goudreinetten), sap van 'h citroen, basterdsuiker, eniof honing, noten of rozijnen.

Doe de yoghurt in een kom en roer de brinta erdoor. Rasp de goed gewassen — niet geschilde — appelen erbij en roer deze door de yoghurt. Voeg het citroensap toe, maak hem op smaak af met basterdsuiker en/of honing en stfooi er tenslotte de fijngehakte noten of rozijnen over. . over de glazen. Garneer de bovenkant met de met suiker stijf geslagen slagroom. Strooi er gehakte noten over. alles even en bind "de compote met de aangemengde aardappelsago. Roer tenslotte de kristalsuiker erdoor. Laat de pruimenmassa afkoelen en schenk deze op de pap. Serveer de pruimènrijst koud.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.