+ Meer informatie

SCHERPENZEEL - De WOUDENBERG - De

1 minuut leestijd

openbare bibliotheek kan voor 1992 rekenen op een subsidiebedrag van bijna 173.000 gulden. Dat is 7500 gulden meer dan dit jaar. De SGP-fractie stemde gisteravond tegen de subsidieverhoging, omdat het bibliotheekbestuur in het verleden geen geld reserveerde voor door te voeren vernieuwingen. Koningin Julianaschool zal het komende jaar ingrijpend verbouwd worden. Het gaat om een inpandige verbouwing, een uitbreiding en het vervangen van de stalen gevelkozijnen. De gemeenteraad trok gisteravond bijna 617.000 gulden uit voor deze werkzaamheden. WOUDENBERG - De gemeente gaat het onroerendgoedbestand hertaxeren. De waterschappen zullen deze nieuwe gegevens ook gaan gebruiken. Daarom betalen gemeente en waterschappen ieder 27.500 gulden voor de hertaxatie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.