+ Meer informatie

„Gloednieuw**

1 minuut leestijd

Het exterieur heeft eveneens een grondige bqurt gekregen, zodat directeur Rovers met recht kon zeggen een ,,gloednieuw VW-kantoor" te betrekken. Het riante pand, op een der meest markante punten van het zeedorp, is een charmant visitekaartje voor de badplaats.

Thans beschikt men daar over de meest moderne apparatuur tot het verstrekken van service en informatie. Een ervan is Viditel, een apparaat met bijna onbegrensde mogelijkheden, onder meer voor boekingen in binnen- en buitenland.

Bij de heropening maakte staatssecretaris Th. M. Hazekamp van Economische zaken er voor het eerst gebruik van. Zijn druk op de knop van een kastje ter grootte van een kleine rekenmachine schakelde Viditel in. Prompt verséheen op het beeldscherm van de supersnelle informatieverschaffer een reeks van gegevens over hetgeen er op dat moment in de Noordwijkse residentie van het toerisme gebeurde. ke logiesmogelijkheden er op dat moment in de badplaats beschikbaar zijn. Een plattegrond van Noordwijk helpt daarbij de weg wijzen. Op het terrein van de VW-informatie is een dergelijk paneel uniek in Nederland.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.