+ Meer informatie

S. van Marion viert 25-jarig jubileum

1 minuut leestijd

SCHEVENINGEN — Organist, dirigent en componist Sander van Marion viert vandaag in de Brugwegkerk te Zeist met een jubileumconcert zijn 25-jarig jubileum. Sander van Marion is als vaste organist verbonden aan de Bethelkerk in Scheveningen. In de achterliggende vijfentwintig jaar heeft hij zich verdienstelijk gemaakt in het geven van concerten, het componeren van een aanzienlijk aantal orgel- en koorwerken en het dirigeren van verschillende koren. Hij draagt dan ook niet ten onrechte de naam van toonkunstenaar. Reeds op 10-jarige leeftijd kreeg hij al orgelles an Gerrit Westdijk, Adri Fonteijn en Wim van Beek. Op 18-jarige leeftijd werd hij officieel benoemd tot organist van de Stichtingskerk „Bloemendaal" te Loosduinen en in datzelfde jaar gaf hij zijn eerste orgelconcert.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.