+ Meer informatie

Vier Nederlanders komen om het leven bij ongeluk in VS

1 minuut leestijd

DEN HAAG (ANP) - Vier Nederlandse toeristen zijn gisteren door een verkeersongeluk in de Amerikaanse staat Arizona om het leven gekomen.

Het busje waarin ze zaten, botste in de buurt van de stad Page door onbekende oorzaak frontaal tegen een bestelwagen. Dit heeft een woordvoerder van de SOS-alarmcentrale vandaag bevestigd.

Het ongeluk gebeurde op dé Interstate- snelweg 89 vlakbij het Navajoreservaat. Het busje met de Nederlanders werd bestuurd door een Nederlandse vrouw. Zij is met hoofdwonden en een geperforeerde long opgenomen in een ziekenhuis. De bestuurder van de bestelwagen liep lichte verwondingen op.

De slachtoffers zijn een echtpaar van 39 en 45 jaar, de man van de bestuurster en een 20-jarige neef. De namen zijn niet bekendgemaakt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.