+ Meer informatie

INGEZONDEN

1 minuut leestijd

Het veelbewogen jaar 1970 spoedt ten einde.

Een jaar van verval en afval. Denk b.v. aan het kraken van zwembaden op Gods dag, aan anarchie en zedeloosheid, massale Godsverlating.

Mogen wij dan in zulk een tijd nog lijdelijk toezien, dat ons volk wordt verleid en misleid’’ Evenals Lulhcr en Calvijn en ook een Da Costa de goden van de tijd hebben bestreden, zo dienen wij het nu te doen.

Daarom is er alle reden om uw steun te geven aan de Stichting Retormatonsche Publikatie, die per 1 april 1971 een positief Relormatorisch Dagblad wil doen uitgeven.

U begrijpt, dat er voor deze enorme zaak nu eenmaal veel geld nodig is. Hebben wij het ér ook voor over’ Welnu, maak het dan nog in orde vóór het jaar ten einde is en stort daarom nog heden uw gitt het mag een offer zijn - op giro 159 99 99 van de Stichting Reformatorische Publikatie te Driebergen.

Namens het bestuur bij voorbaat heel veel dank.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.