+ Meer informatie

Overvaller kwam terug

1 minuut leestijd

Voor de tweede keer in drie maanden is donderdagmorgen aan de Everhard Meysterlaan in Utrecht een bijkantoor van de Rabo-bank overvallen. Volgens de Utrechtse politie is de overval vermoedelijk door dezelfde dader gepleegd.

De buit bedraagt plm. ƒ2.500,-, de dagopbrengst. Dit is ongeveer evenveel als op 20 mei. De overvaller kwam tegen 10 uur het bijkantoor, dat nog niet optimaal is beveiligd, binnen en zei tegen de filiaalhouder C. van Leeuwen (43): „Geef mij de bak maar". De vluchtauto, een rode austin, werd enkele straten verder teruggevonden. Vandaar moet de overvaller met een lichtgekleurde auto verder zijn gevlucht.

Zijn signalement luidt: 1.88 m, fors postuur, rossig blond haar. De recherche stelt een onderzoek in.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.