+ Meer informatie

Draagt elkanders lasten

2 minuten leestijd

De J.V. te Gouda ontving in deze 14 dagen weer verscheidene giften, en wel: Jongel. Ver. te Borssele ƒ 5.—; Jongel. Ver. te Vlaardingen ƒ 5.—; C. W. O. te L. ƒ 10.—; C. J. S. te L. ƒ 25.—; J. W. te W. ƒ 2.50; Jongel. Ver. te Moerkapelle ƒ 15.—; Mevr. R. te L. ƒ 10.—; Jongel. Ver. te Dirksland ƒ 10.—; Chr. V. te M. ƒ 2.50; C. H. te G. ƒ 5.—; N. N. te M. ƒ 25.—; J. B. te A. ƒ 2.—; Studie-Ver. te Middelburg ƒ 10.—; Mevr. M.-J. te M. ƒ 5.—; de J. te D. ƒ 2.50; Jongel. Ver. te Berkenwoude ƒ 15.—; C. H. v. B. te R. ƒ 10.—; Mej. F. te W. ƒ 1.50.

Voorts ontvingen wij van een onbekende, die zich A. B. te C. noemt ƒ 300.— met verzoek hiervan ƒ 200.— af te dragen aan de Kweekschool (wat wij intussen hebben gedaan) en ƒ 100.— aan de J.V. te Gouda te geven.

Wij weten bijna de juiste woorden niet te vinden te bedanken voor zoveel blijken van liefde en medeleven. Naast de Heere, danken wij U allen ten zeerste.

Wie nog iets zou willen geven; wij zeggen het in alle bescheidenheid, kan dat doen op postrek. 149473 van „Daniël" met vermelding: voor de J.V. te Gouda.

Namens deze J.V.

G. KORTLEVE, penningmeester

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.