+ Meer informatie

yensmiddelenindel beducht i^oor retourerpakkingen

1 minuut leestijd

TTEN — De levensmiddelensi komt voor onoplosbare prom te staan als de regering het iroudige gebruik van met name irpakking van dranken ver; stelt. De behandeling bijvoorvan door klanten teruggege;ge flessen brengen extra koslet zich mee van dertien cent

; centraal bureau levensmiddendel (CBL) deelde dit donderdag ijdens een bijeenkomst over dit iverp in het Gelderse Putten. Mi* Ginjaar van Volksgezondheid lieuhygiè'ne wil volgens het bü^esteund door de Tweede kamer, irgebruik (via de retouremballa' m drankverpakkingen sterk beren om zo het afvalprobleem in nd te beperken, ijreiding van het systeem van de •emballage leidt volgens het ichter tot onoverkomelijke ruimpersoneelsproblemen bij de hane bestaande magazijnen zijn ind op de toepassing van eenmali'pakkingen en veel te klein om 1 en ander materiaal op grote i terug te nemen. De retouremvergt bovendien erg veel extra leel, dat bovendien moeilijk te 1 zal zijn, omdat nog maar weiensen bereid zijn om dit soort doen, zo meent het CBL.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.