+ Meer informatie

Marokkaanse dadels

1 minuut leestijd

30 dadels; 100 g Monchou; 8 theelepels honing; 50ggeroosterde sesamzaadjes.

Maak met een mesjes een sneetje (in de lengte) in de dadels. Wip de pit eruit. Roer de Monchou in een kommetje romig. Doe honing en 3 eetlepels sesamzaadjes erbij. Roer tot het een smeuïg mengsel geworden is. Vul elke dadel met een flinke theelepel Monchou-prut. Strooi de rest van de sesamzaadjes op een bord. Rol de dadels op het laatst voorzichtig door de sesamzaadjes. N.a.v. "Koken met kinderen", door Charlotte Borggreve en Josien Eissens; uitg. Kosmos, Utrecht/Antwerpen 1991; 63 biz., prijs 19,90 gulden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.