+ Meer informatie

Toetjes

1 minuut leestijd

Het valt meestal niet mee om na het bereiden van een maaltijd ook nog veel tijd te besteden aan net toetje. Soms hoeft dat ook niet, want een schaaltje met vla, slagroom en bij voorbeeld wat hagelslag staat gezellig, smaakt lekker, en is in een wip klaar. Wie (tijdens de feestdagen) iets extra's wil, kan de volgende recepten proberen. Denk er ook eens aan om de kinderen het toetje te laten maken. De keuken zal er weliswaar wat rommeliger door worden, maar u bezorgt ze —als ze van keukerellen houden natuurlijk— een leuke, smakelijke bezigheid. Met een beetje fantasie, wat vruchten en een pak vla of yoghurt komen ze al een heel eind. En wat denkt u van een eierkoekop-z'n-kop, gegarneerd met bij voorbeeld slagroom, vruchten en een lepeltje advocaat?

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.