+ Meer informatie

Uitgepui

1 minuut leestijd

Na de aanval is de lijder aan migraine volledig uitgeput. Volgenf dr. Danby bestaan er tegenwoordig goede medicijnen om de aanval te onderdrukken. Belangrijk is echter, dat deze vroegtijdig worden ingenomen (liefst al tijdens de aura) en dal de dosering niet overschreden wordt. In het laatste geval kunnen de medicamenten namelijk zelf hoofdpijn veroorzaken.

Tijdens de persconferentie werd aan staatssecretaris mevr. VederSmit het boekje „Wat is migraine?" overhandigd. Dit werkje geeft in beknopte vorm een overzicht van alles wat tot nu toe rond migraine bekend is. De patiëntenvereniging, die kort geleden door de migrainestichting in het leven werd geroepen, staat nog in de kinderschoenen en telt op dit moment nog geen leden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.