+ Meer informatie

Vereenigingsnieuws

1 minuut leestijd

Het Secretariaat van de J.V. „Obadja"te H.J.-Ambacht is gewijzigd. Secretaris is thans: H. Buitendijk, Dorpstr. 113, H.l.-Ambacht.

LEIDEN: Candidaat Hegtman hoopt, voor zijn vertrek naar Amerika, op Woensdag 3 September n.m. 7.30 nog eenmaal voor de J.V. te Leiden te spreken in het Kerkgebouw der Geref. Gemeente aan de Nieuwe Rijn.

De Secr. H. Rijksen.

„Ring ROTTERDAM". Op D.V. 13 September a.s. hopen de verenigingen van de Ring Rotterdam te vergaderen in het vergaderlokaal van het kerkgebouw der Geref. Gem. te Rotterdam-Zuid, ingang 's-Gravendeelstraat. De vergadering vangt aan om 4 uur n.m.

De volgende onderwerpen zullen worden behandeld: a. „Het bock Es'her", door vr. W. Mastenbroek te Rotterdam Z ; b. „De Zending", door vr. W. van Beek te Slikkerveer.

Namens het Ringbestuur: D. Vermaas, Secr.

Ring van J.V. der Geref. Gemeenten in Zeeland.

Belangrijke Vergadering D.V. op Zaterdag 1 3 September a.s. in de zaal van de heer Krijger, Beestenmarkt 1 2, Goes.

Aanvang 2.30 uur. Agenda: Voorstel tot splitsing in Ring Oost en Ring West. Onderwerp: Jeugdproblemen door de WelEd. Heer T. Molenaar, Hoofd Chr. School te Rotterdam Z. en lid van het Hoofdbestuur v. h. L.V. Kerkeraden, onderwijzers, leden en belangstellenden, komt allen op 13 September naar Goes. Ieder is welkom.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.