+ Meer informatie

Bedrijven in cijfers!

2 minuten leestijd

• De Franse banken Credit Lyonnail' en Société Générale hebben vorig jaar flink hogere winsten geboektl Credit Lyonnais zag het nettoresultaat met 60 procent stijgen van 2,16 miljard frank tot 3,45 miljard frank. • Kempen Holding, met als belangrijkste dochter de effectenbank Kerr^ pen & Co, wil het pakket van 10 pro*, tent van het uitstaande aandelenkapiA taal dat zij onlangs overnam van détwee scheidende directeuren Kerdel en Van Hedel, gebruiken „om sam? wenwerkingsverbanden te cementen ren" die passen in de strategische uit-i bouw van de activiteiten. • Bij het diepvriesproduktiebedriffl Lucas Aardenburg, onderdeel vafii Unilever, wordt een studie uitgevoerd naar de mogelijkheden om de kosff prijzen verder te verlagen met het oog op de sterke toeneming van d^ concurrentie in de jaren negentig,, met het wegvallen van de grenzen' binnen de Europese gemeenschap., Unilever noemt het onderzoek „ge^compliceerd" en wil op de uitkomstetf niet vooruit lopen. • Aandeelhouders van Verenigde Machinefabrieken Stork wordt over 1989 een dividend van ƒ 1,25 voorgeg steld, een kwartje meer dan de uitkering over het voorgaande jaar. • Boekhandel en Drukkerij Brill heeft vorig jaar een nettowinst gen boekt van ƒ 117.000 na over 1988 een verlies te hebben geleden van bijna ƒ 2 miljoen. Brill schrijft de verbetes ring toe aan stijging van de brutomar ge op de omzet en reorganisatie van de dochterondernemingen in het buk tenland.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.