+ Meer informatie

x^onomie VS verrassend gegroeid

1 minuut leestijd

SHINGTON — De Amerikaanse nie is in de eerste drie maanden it jaar gegroeid met het verbaikkende percentage van 6,5 (op sis), zo blijkt uit een officiële ver; van het Witte Huis. Deze gunmtwikkeling is volkomen onvergekomen. g jaar voorspelden veel econojt de Amerikaanse economie er in gin van dit jaar slecht voor zou te staan. Het laatste kwartaal )rig jaar was er sprake van een jp jaarbasis van 3,8 procent. De ; was het eerste kwartaal dit jaar ik kleiner, 7,8 procent op jaarba! laatste drie maanden van 1980 g dit percentage 10,7. e verklaring werd verder gezegd vooruitzichten op de korte terlinder gunstige cijfers inhouden. ; en werkloosheid zullen de komaanden geen grote verbetering geven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.