+ Meer informatie

SPRANG-CAPELLE

1 minuut leestijd

Burgemeester E. B. Ockels ontving gistermiddag van de comitéleden A. Janssen, F. van Dongen en J. Huijbregts een lijst met bijna 80 handtekeningen van de bewoners van de Hoofdstraat. Zij willen dat de gemeente het zandvervoer door het dorp Capelle meteen stopzet, omdat dit leidt tot schade aan woningen en gebouwen. Het zand komt uit het gebied De Dellen, waar de levensverzekeringsmaatschappij Amev bezig is de waterplas te vergroten voor de aanleg van een recreatiepark van achttien hectare. Ockels kon geen enkele toezegging doen. Wèl beloofde hij het punt aan de orde te stellen in de eerstvolgende vergadering van de raadscommissie algemene bestuurlijke zaken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.