+ Meer informatie

„PvdA pleegt kiezersbedrog"

Bakker (CPJ^):

1 minuut leestijd

GRONINGEN — De PvdA pleegt kiezersbedrog door bij voorbaat op de „lijn Van Agt" te gaan zitten, waar het de inkomens van de minima betreft.

Dat is voor de CPN niet te accepteren en de vakbonden moeten daar dan ook tegen in het geweer komen. CPN-lijsttrekker Bakker heeft dit vrijdagavond gezegd op een verkiezingsbijeenkomst van zijn partij in Groningen.

Volgens de communist is thans gebleken dat de PvdA in de komende periode niet waar kan maken dat de minimuminkomens gegarandeerd blijven.' Drie dagen voor de verkiezingen blijkt, zo hield Bakker zijn gehoor voor, dat de PvdA-fractie en -economen een nieuw plan hebben opgesteld, waarbij de minima worden aangetast en drie procent zullen moeten inleveren.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.