+ Meer informatie

Prominent-premie

1 minuut leestijd

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek zal vanaf 1995 jaarlijks aan drie of vier toponderzoekers de NWO-Prominent-premie toekennen. De premie, maximaal een bedrag van drie miljoen gulden, honoreert de bewezen wetenschappelijke prestaties van desbetreffende onderzoekers en is bedoeld als stimuleringspremie voor verder onderzoek.

Met de Prominent-premie wil NWO bijdragen aan de verdere uitbouw van toponderzoek in ons land, vooral binnen onderzoekscholen, maar eventueel ook daarbuiten. Een brede jury zal buiten medeweten van kandidaten over de jaarlijkse toekenningen van deze nieuwe absolute topprijs gaan beslissen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.