+ Meer informatie

Zoveel hoofden ....

1 minuut leestijd

Kinderloosheid

Het artikel over kinderloosheid bevatte een storende fout. Het bijschrift naast de foto van ds. Vlietstra en zijn echtgenote meldt dat bij twee van hun dochters de kinderzegen uitbleef Daardoor wordt ten onrechte gesuggereerd dat dit nog steeds het geval is. De oudste dochter kreeg vorig jaar een tweeling, de derde dochter heeft inmiddels twee kinderen geadopteerd.

Prijzen kerst-cd's

In de rubriek CD-select van 4 december jl. noemden wij bij een aantal cd's de richtprijs. Door een misverstand heeft de uitgever ons echter verkeerde gegevens verstrekt. Het betreft de cd's van JQZ, Dureco en Te Deum. De juiste prijzen zijn: i.p.v. ƒ 24,90 ong. ƒ 44,- en i.p.v. ƒ 17,90 ong. ƒ 30,-.

Hoofdredactie

Bewaarbanden

Degenen die vanaf november jl. bewaarbanden hebben besteld en deze nog niet hebben ontvangen, kunnen ze eind januari '92 verwachten. We waren door de voorraad heen en in verband met het drukken van het nieuwe logo van Terdege laat de verzending langer dan gewoonlijk op zich wachten.

Directie

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.