+ Meer informatie

Herv.-Geref. predikantsvrouwen bijeenkomst

1 minuut leestijd

NIJKERK — Op 7 mei wordt er in „De Schakel" te Nijkerk een bijeenkomst gehouden van Hervormd-Gereformeerde predikantsvrouwen. Het thema is „Beroepingswerk".

Op deze bijeenkomst, die om half elf beguit en waarvoor de kosten ƒ 12,50 bedragen, zijn ook de echtgenotes of toekomstige echtgenotes van kandidaten welkom.

Met ds. C. den Boer (studiesecretaris van de Gereformeerde Bond) te Woudenberg en ds. H. Binnekamp (commissielid werkgroep beroepingswerk) te Strijen, hoopt men deze dag van gedachten te wisselen over de problematiek rond het beroepingswerk.

Voor deze dag, die om vier uur beëindigd zal worden, kan men zich opgeven bij mevrouw J. Vos-Roodhart te Nijkerk. Telefoon 03494-56474.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.