+ Meer informatie

17-4-71

1 minuut leestijd

U hebt de oproep in het vorige nummer gelezen. De ontmoetingsdag staat nu DV vlak voor de deur. Het lijkt mij toe, dat een verder opwekking op deze plaats niet nodig is. U vindt in dit nummer weer dezelfde aankondiging. Het doel is duidelijk. We kunnen elkaar zo eens ontmoeten. De sprekers zijn bekend en daarbij denken we met name aan de predikanten Van der Ent en Kok. Ds. Van der Ent schenkt bijzondere aandacht aan onze jeugd, zoals blijkt uit het onderwerp. Dat is hem wel toevertrouwd. En Ds. Kok is nog minder een vreemde voor ons. We willen ook graag naar hem luisteren. Of neen, zo moeten we het niet zien en daarom kunnen we het beter zo zeggen, dat we begeren uit hun mond Gods Woord te horen. Dan alleen kan zo’n ontmoetingsdag ten zegen zijn. Komen we dus om te luisteren? Dan zal de vrucht niet achterwege blijven. Zo de Heere wil tot ziens te Dordrecht zaterdag 17 april a.s.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.