+ Meer informatie

Veel nieuws op komende personenauto RAI

1 minuut leestijd

Er zal veel nieuws te zien zijn op de komende personenauto RAI 1973, die van 8 tot en met 18 februari zal worden gehouden in het RAI-gebouw in Amsterdam. Op deze tentoonstelling zullen ruim 400 modellen van ongeveer 70 automerken worden geëxposeerd. Daarmee wordt een vrijwel compleet overzicht gegeven van het nieuwste aanbod van de internationale autoindustrie.

De personenauto RAI 1973 is de eerste automobieltentoonstelling, die dit jaar in Europa wordt gehouden. Zij wordt georganiseerd door de Nederlandsche Vereniging „De rijwiel- en automobielindustrie" (RAI). Er zullen verschillende nieuwe modellen, die reeds in andere landen werden gepresenteerd, in het RAI-gebouw voor het eerst te zien zijn, maar organisatoren verwachten toch diverse (wereld) primeurs.

Behalve de personenauto's omvat het expositieprogramma ambulanceauto's, combinatiewagens, onderdelen  en  toe­behoren. 

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.