+ Meer informatie

GEEN AMBTSWONING BIJ CATSBUIS

1 minuut leestijd

DEN HAAG — Gedeputeerde Staten van _Zuid-Holland vinden het onjuist dat~de Haagse gemeenteraad in het bestemmingsplan voor het park Zorgvliet ruimte heeft gereserveerd voor een nieuwe ambtswoning voor een minister-president naast het Catshuis.

G. S. hebben hun goedkeuring aan dit onderdeel van het bestemmingsplan onthouden. Zij vinden deze beatemminig dn sitirijd met de strekking van het bestemmingsplan om Zorgvliet als natuurgebied te besdierimen. „Gevreesd moet worden dat deze bestemming de natuurwetenschappelijke, de landschappelijke en de recreatieve waarden van een deel van dit park zal aantasten", aldus de motivering van G.S. De Haagse gemeenteraad kan bij de Kroon tegen het besluit van G.S. in beroep gaan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.