+ Meer informatie

Haagse broeders D weer gepakt

1 minuut leestijd

DEN HAAG — De Haagse politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag de Haagse gebroeders Laurent en Aatje D. weer in verzekerde bewaring kunnen stellen, aldus heeft de politie woensdag bekendgemaakt. Beiden waren onlangs in Utrecht en Scheveningen ontsnapt uit de gevangenis. Een surveillance ontdekte het tweetal dinsdagnacht in de Haagse rosse buurt. Na inschakeling van enkele andere surveillances konden de Hagenaars worden aangehouden.

De 29-jarige Laurent D. ontsnapte op Il april jl. tijdens een autorijles in • Utrecht. Hij verbleef in het selectie-instituut in Utrecht om een straf van drie jaar en zes maanden uit te zitten wegens roofovervallen. Aatje D. keerde op 11 november 1980 niet terug in de Scheveningse gevangenis na een kort sollicitatieverlof. Hij moest een gevangenisstraf van vier jaar uitzitten wegens doodslag.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.