+ Meer informatie

Erfenissen

1 minuut leestijd

„Hongarije staat voor een moelijke taak, vooral gelet op de zware erfenissen uit het verleden -met name de druk van de grote buitenlandse schuld- en recente externe tegenslagen", zo schrijven de opstellers van het rapport. „Hoe het Hongarije in de komende maanden zal vergaan, zal voornamelijk afhangen van eigen beleid en de reactie van de bevolking".

Hongarije heeft eerder dan de andere Oostbloklanden markthervormingen doorgevoerd en volgens veel westerse economen is de ontwikkeling van het land een Oosteuropees succesverhaal. Maar de OESO ziet nog enkele belangrijke problemen op belastinggebied, bij de eigendomsrechten en bij herstructurering van de staatsindustrieën.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.