+ Meer informatie

Zoveel hoofden,

2 minuten leestijd

Saskia
Al een aantal jaren is het vervolgverhaal "Saskia" te lezen in Terdege. Wij vragen ons af of het niet mogelijk is een feuilleton met meer inhoud te plaatsen. De kwaliteit van "Saskia" is naar onze mening inhoudelijk en verhaaltechnisch beneden peil en wel om de volgende redenen: - in de levensstijl die in het verhaal geschetst wordt, en die voor normaal doorgaat, kunnen veel jongeren zich waarschijnlijk niet vinden. Het verhaal draait alleen om trouwen en kinderen krijgen en deze onderwerpen worden dan ook uitentreuren besproken. Heeft het leven meisjes niet meer te bieden dan dat alleen?? - door de te grote nadruk die de schrijfster legt op details verliest de lezer de verhaallijn uit het oog. - deze verhaallijn is toch al vaak ver te zoeken; het verhaal kabbelt maar een beetje voort. Wij zouden het op prijs stellen als de redactie haar gedachten laat gaan over de mogelijkheid tot een ander vervolgverhaal. Wij denken hierbij aan boeken van Lloyd C. Douglas (De grote visser), Chaim Potok en eventueel B. Nijenhuis.
Gerdien en Laura Beelen, Apeldoorn

Wij proberen vervolgverhalen te plaatsen die een relatief grote groep lezers aanspreken, zowel jongeren als ouderen. Vanuit dat oogpunt is het niet verstandig om literaire werken te plaatsen. Jullie behoren klaarblijkelijk niet tot de doelgroep. Graaggeven we jullie bij dezen dan ook toestemming om de feuilleton over te slaan.
Hoofdredactie

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.