+ Meer informatie

Zoogdier

1 minuut leestijd

De stuntvlieger is zo groot als een zilvermeeuw en heeft een massieve snavel en een

Het tijdschrift Zoogdier, dat vier keer per jaar verschijnt, probeert door midclel van een zomeractie het aantal abonnees te vergroten. Het lezenswaardige blad —een uitgave van de Vereniging voor Zoogdierkunde en Zoogdierbescherming en de Nationale Campagne Bescherming Roofdieren— bericht op een begrijpelijke manier over onderzoek en bescherming van zoogdieren in de Benelux. Iedereen die drie abonnees aanbrengt, krijgt het boek "De Natuur van het Milieu". Men kan zich per briefkaart ook zelf opgeven: Tijdschrift Zoogdier, Jansbuitensingel 14, 6811 AB Arnhem. Een jaarabonnement kost 25 gulden. De nummers van het lopende jaar worden, voor zover voorradig, toegezonden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.