+ Meer informatie

Ds. W. Pieters doet intrede in Garderen

1 minuut leestijd

GARDEREN - Ds. W. Pieters heeft zaterdag intrede gedaan in de hersteld hervormde gemeente te Garderen.

De bevestigingsdienst werd geleid door ds. D. Heemskerk. Deze sprak over Jesaja 40:9: "O Sion, gij verkondigster van goede boodschap, klim op een hoge berg; o Jeruzalem, gij verkondigster van goede boodschap, hef uw stem op met macht, hef ze op, vrees niet, zeg de steden van Juda: Zie, hier is uw God."

Ds. Pieters sprak over Openbaring 1:4 en 5a: "Genade zij u en vrede van Hem, Die is, en Die was, en Die komen zal; en van de zeven Geesten Die voor Zijn troon zijn; en van Jezus Christus, Die de getrouwe Getuige is, de Eerstgeborene uit de doden, en de Overste van de koningen der aarde." De predikant werd toegesproken door burgemeester W. A. Burgering, door ds. Joh. Post namens de classis, en door ouderling M. E. van Ee namens kerkenraad en gemeente.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.