+ Meer informatie

Staatssecretaris emancipatiezaken moet afgeschaft

1 minuut leestijd

DEN BURG — De RPF zal zich er voor beijveren dat bij de nieuwe kabinetsformatie er geen nieuwe staatssecretaris zal worden benoemd voor emancipatiezaken, een post die nu wordt bezet door mevr. KraaijeveldWouters van het CDA. Dit zei de RPFlijsttrekker. Leerling, tijdens een spreekbeurt in Den Burg op Texel. Leerling vertelde dat het in de eerste plaats ging om een principieel bezwaar, omdat de veel te veel aandacht vragende emancipatiebeweging van de vrouw een uiting is van de Marxistische bevrijdingsideologie. Daarnaast is het verdwijnen van een staatssecretaris voor deze zaak ook een zaak van Financiën.

De RPF meent dat er met name op het ministerie van CRM op zeer grote schaal kan worden bezuinigd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.