+ Meer informatie

Bergzicht

1 minuut leestijd

Campinggasten van het onder ons bekende recreatiecentrum Bergzicht Ommen in Giethmen kunnen op 8 en 9 augustus een „unieke activiteit" meemaken. Campingeigenaar H. Schutte: „We willen op die dagen aan landschapsonderhoud gaan doen. Het is de bedoeling dat onze gasten in het natuurgebied de Archemerberg heide gaan plaggen en bomen gaan rooien". De Stichting Zwaluw, een protestants-christelijke organisatie die zich inzet voor natuur- en milieubehoud, en het Overijssels Landschap verlenen hun medewerking aan het initiatief. Camping Bergzicht zorgt voor de opvang van kleine kinderen en voor de nodige versnaperingen. Inlichtingen: 05291-51208.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.