+ Meer informatie

VAN DE REDACTIE

1 minuut leestijd

In de kring van onze redactie-commissie is weer rouw gekomen. Het behaagde de Heere de moeder van Ds. Tanis door de dood weg te nemen. Zij bereikte de leeftijd van 68 jaar. In dezelfde week nam de Heere ook weg een dochter van onze br. Van der Lee, op de leeftijd van slechts 48 jaar. Het is nog zo kort geleden, dat hij zijn vrouw moest missen. Nu komt dit verlies er bij. De Heere doet wat Hem welbehagelijk is. Hij geeft geen rekenschap van Zijn daden. De Heere geve de bedroefden eenswillendheid met Hem en Zijn wegen en ermee in te stemmen, dat de Heere recht is in al Zijn weg en werk. Dan zal Hij het ook in deze omstandigheden welmaken met Zijn nabijheid, troost en kracht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.