+ Meer informatie

egiosnippers

1 minuut leestijd

denkt het college onder meer aan huisartsen en directeuren van basisscholen. Dit bleek gisteravond in de gemeenteraad. Wethouder G. Rooimans is van mening dat huisartsen en directeuren veel weten over wat er in de samenleving gaande is. Ook worden individuele sleutelfiguren, zoals beheerders van gemeentelijke gebouwen, ingeschakeld. BINNENMAAS - De gemeenteraad is gisteravond akkoord gegaan met de aankoop van een perceel grond aan de Raadhuislaan in Mijnsheerenland voor de uitbreiding van de begraafplaats. Over ongeveer 2,5 jaar is deze begraafplaats vol. Voor de uitbreiding is een hectare grond nodig. De eigenaar wil echter het hele perceel aan Binnenmaas verkopen. Omdat het perceel direct tegen de bebouwing aan ligt, zag het gemeentebestuur wel wat in de grond voor toekomstige woningbouw. viseren over zaken die specifiek tot het terrein van het ouderenbeleid behoren. Dat is de inhoud van de gisteren door oud-wethouder drs. R. Harms aan het college overhandigde nota "Naar een seniorenraad in Gouda". ken over 7000 vierkante meter.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.