+ Meer informatie

Gasexplosie in Teheran: 13 doden

1 minuut leestijd

NICOSIA - In het westelijk deel van de Iraanse hoofdstad Teheran heeft zich gisteren een explosie in een gaspijpleiding voorgedaan, waarbij dertien doden en tientallen gewonden zijn gevallen, zo heeft het Iraanse persbureau IRNA bericht.

Volgens IRNA deed de explosie zich voor op een van de belangrijkste doorgangswegen in het westelijk stadsdeel en brak een enorme brand uit. De brandweer had ruim anderhalf uur nodig om het vuur meester te worden.

IRNA meldde dat er 13 doden en tientallen gewonden waren gevallen. De explosie liet een diepe krater achter. Zeker tien auto's werden verwoest en minstens 15 huizen liepen zware schade op.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.