+ Meer informatie

Met Ariadne Baby & Peuter kunt u direct aan de slag

1 minuut leestijd

Een complete spoedcursus babykleertjes maken, tien mooie babytruitjes, romantische babykamer, teddyberen, patchwork en een combinatiegarderobe met truitjes, shirtjes, jacks, een rokje en nog veel meer in de maten 86-98. Ariadne Baby en Peuter nr. 2 biedt voor beginners en gevorderden op naaigebied volop leuke ideeën. Het ontwerpboekje bevat alle beschrijvingen en de patronen.

Zo bestellen
"Ariadne Baby & Peuter nr. 2" en "Ariadne Junior" kosten ƒ 8,95 per stuk. Ze zijn verkrijgbaar in de boekhandel en bij de supermarkt, zo lang de voorraad strekt. U kunt ze ook bestellen door overmaking van ƒ 8,95 op giro 9229 of bankrek.nr 56.15.22.782 t.n.v. Medianet te Haarlem. Bij de mededelingen vermeldt u welk blad u wilt ontvangen. Baby & Peuter komt tweemaal per jaar uit. Een abonnement kost ƒ 15,90 per jaar. Voor meer informatie: 06-
0220540 (gratis).

Ariadne Junior: patronen voor de jeugd van 3-7 jaar
Als u veel zelf naait voor de kinderen dan kunt u veel plezier hebben van Ariadne Junior. Dit blad staat vol met leuke patronen voor kinderen van 3 t/m  7 jaar. U kunt zo aan de slag, want de patroonbladen zijn bijgevoegd. Op deze pagina een greep uit de inhoud.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.