+ Meer informatie

Gelderse Vallei

1 minuut leestijd

• AMSTERDAM (ANP) - De Amsterdamse politie heeft een 24-jarige Amsterdammer, R, D,, aangehouden die verdacht wordt van het doodschieten van zijn 21-jarige ex-vriendin. De vrouw werd op 24 juli door

Voor de verbetering van beken en sprengen wordt twee miljoen gulden uitgetrokken als Provinciale Staten de GS-voorstellen overnemen. Ook moet er 94.000 gulden op tafel komen voor de aanleg en bewegwijzering van een lange fietsroute over de Velu we. 'Voor de aanpak van de milieuverontreiniging in de Gelderse Vallei wil het college 150.000 gulden uittrekken, terwijl 105,000 gulden bestemd is voor de Agrarische Enclave (Elspeet/Uddel/Garderen).

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.