+ Meer informatie

John Block heeft weer succes

1 minuut leestijd

SCHIPHOL — De jongste Nederlandse luchtvaartmaatschappij Jetstar Holland, van de in luchtvaartkringen bekende John Block, oprichter en voormalig directeur van Transavia Holland, groeit voorspoedig.

Jetstar Holland, beschikkend over twee kleine straalvliegtuigen van het type Corvette, heeft vorige week, twee maanden na de eerste commerciële vlucht, haar duizendste passagier vervoerd.

Jetstar Holland, waarbij nu 16 personeelsleden in dienst zijn, heeft John Block opgericht „om het gat in de markt voor de zakenvlucht" op te vullen.

De groei die zich in de eerste twee maanden van de jonge maatschappg heeft gemanifesteerd, is volgens John Block zodanig dat hij overweegt om nog voor het einde van dit jaar over te gaan tot de aankoop van een derde vliegtuig.

Zijn uitspraak onderstrepend dat de resultaten tot nu toe boven de verwachtingen zijn geweest, verklaart John Block dat zijn machines tot nu toe 75 verschillende luchthavens in Europa hebben aangedaan, alsmede vluchten hebben gemaakt naar Turkije en Noord-Afrika.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.