+ Meer informatie

Een ongelijk juk

1 minuut leestijd

HOOFDSTUK ELF Het is de laatste week van Juli. In het huls waar Bart en Nel zullen gaan wonen, is de verbouwing achter de rug. Er is niet zoveel veranderd. Van de twee kamers beneden is er één gemaakt, de keuken is gemoderniseerd en er is centrale verwarming aangelegd. Boven is niets gewijzigd en Nel is helemaal tevreden en gelukkig.

denkt dat hij het echt meent. „Dat zouden we best kunnen doen, hoewel ik dit Jaar veel liever gewoon thuis blijf. We moeten maar zien." Het vakantieprobleem gaat naar de achtergrond en is na enkele weken helemaal va& de baan. Vrouw Arendsen gaat al per 1 Juli het huis uit, om nog twee maanden bij een kennis in te trekken. Dan breekt er voor Bart en Nel' een drukke tijd aan, om alles voor elkaar' te krijgen. Over vakantie wordt niet meer gepraat, daarvoor hebben ze geen tijd meer en er ook geen belang meer bij. Er moet van alles worden gedaan en de heerlijke drukte van allerlei voorbei-eidingen neemt hen beiden helemaal in beslag. Het gesprek van Bart vergeet Nel echter niet gauw. In het Jaar dat ze hem kent hebben ze niet vaak over intieme zaken gepraat, want die stonden nog ver van hen af immers. De eerste maanden kwamen hun gesprekken vanzelfsprekend niet verder dan het ge

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.