+ Meer informatie

Gewapende overval

1 minuut leestijd

ROTTERDAM — Bij een overval op een filiaal van de Spaarbank Rotterdam aan de Noordsingel in Rotterdam hebben twee gewapende en gemaskerde mannen vrijdagmiddag een bedrag van ongeveer 100.000 gulden buitgemaakt.

De politie verrichtte kort na de overval in Rotterdam-Noord enkele arrestaties. Volgens de politiewoordvoerder bevindt zich onder deze arrestanten vermoedelijk één van de daders. Het gaat om de 24-jarige Rotterdammer D. B., die bij zijn aanhouding in het bezit was van een tas met een nog onbekend bedrag aan geld. De twee overvallers drongen het bankfiliaal binnen en bedreigden de drie personeelsleden met vuurwapens. Twee van hen werden vastgebonden, de derde werd gedwongen de kluis te openen. Na daaruit het geld te hebben genomen vluchtte het tweetal in een auto.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.