+ Meer informatie

.egiosnippers

1 minuut leestijd

Strijenstraat. De oppervlakte van dat terrein (3000 vierkante meter) bleek uiteindelijk toch te klein en de prijs ervoor te hoog. Voor de grond van de nieuwe locatie moet een prijs worden betaald van 1,3 miljoen gulden. De verwachting is dat voor realisatie van het geheel een bedrag nodig is van ruim 4 miljoen gulden. Het gebouw moet ongeveer 650 zitplaatsen krijgen. dat exploitatie op langere termijn te riskant wordt. Het project, gericht op zogenaamde aardobservatie, zou twaalf miljoen gulden gaan kosten en moest minstens 100.000 bezoekers per jaar trekken. De gemeente had voor het onderzoek naar de haalbaarheid 4,5 ton beschikbaar gesteld, waarvan intussen 170.000 gulden is gebruikt. stuur een andere locatie in gedachten had. De totale oppervlakte is ongeveer even groot als die van de vorige, maar de afmetingen zijn anders. De nieuwe baan wordt 140 bij 70 meter. Op de plaats van de oude ijsbaan worden woningen gebouwd. De nieuwe ijsbaan ligt naast de sportvelden aan de Thorbeckelaan. Samen bieden de terreinen ook plaats voor grote evenementen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.