+ Meer informatie

HET LIED IN DE EREDIENST

1 minuut leestijd

In ons vorige nummer werd al aangekondigd de verschijning in brochure-vorm van de artikelen, die Ds. M. C. Tanis over bovengenoemd onderwerp in ons blad schreef.

Ds. Tanis heeft de artikelen inmiddels nagezien en voor vermenigvuldiging gereed gemaakt. Zeer binnenkort zal de brochure verkrijgbaar zijn.

Het gaat hier over een belangrijke zaak. De desbetreffende deputaten hebben een rapport uitgebracht en aan de kerkeraden toegezonden. Zij vragen vóór 15 november a.s. hun bevindingen en opmerkingen. Het is gewenst, dat de kerkeraden van deze gelegenheid gebruik maken. De brochure van Ds. Tanis geeft goede voorlichting en daarom is het van betekenis, dat de kerkeraden daarvan kennis nemen. Verschillende kerkeraden hebben inmiddels al enige exemplaren besteld.

Het is gebleken, dat er buiten de kerkeraden velen zijn, aan wie deze zaak ter harte gaat. Ook voor hen is deze brochure van belang.

Men kan de brochure bij mij bestellen door storting van de kosten — f 1,60 per exemplaar op mijn postrekening no. 652422. Na de overschrijving wordt het bestelde aantal zo spoedig mogelijk franko toegezonden.

Meerkerk

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.