+ Meer informatie

Forse uitbreiding Drost-slachterij

In gemeente Schoonhoven

1 minuut leestijd

UTRECHT De Utrechtse politie was dinsdagmorgen voor het noodkantoor van de Rabobank aan de Lunettenbaan in Utrecht in de weer met het optakelen van de brandkast, die inbrekers maandagnacht wel uit het gebouw maar niet op hun takelwagen kregen.

Ö vark< (Van onze correspondent) SPUKENISSE — Binnenkort wordt begonnen met het installeren van de verkeerssignalering op de Hartelbrug en de Hartelweg. Die signalering moet er komen om medio augustus het wisselend rijden op de middelste van de drie rijstroken op de brug mogelijk te maken.

In de maanden mei en juni zijn er slechts twee rijstroken voor het verkeer beschikbaar omdat dan kabels gelegd moeten worden, portalen geplaatst, kruis- en pijlbakken en andere borden moeten worden opgehangen. Voor fietsers en brommers blijft de situatie tijdens de werkzaamheden ongewijzigd. Vermoedelijk medio augustus zal de nieuwe verkeersregelinstallatie in gebruik zijn. In de ochtendspits zijn dan twee rijstroken beschikbaar voor het verkeer richting Botlektunnel en één in de richtifig Spijkenisse. 's Avonds wordt de situatie door middel van pijlen en kruisen boven het wegdek dan omgedraaid.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.