+ Meer informatie

VAN DE REDACTIE

1 minuut leestijd

D.V. ben ik van 3 tot 22 juli a.s. afwezig in verband met het bezoeken van mijn kinderen in Canada.

De zaken voor de verschijning van het nummer van ons blad, welke in die tijd moet plaats vinden, zijn zo geregeld, dat alles op tijd kan geschieden.

Het kan zijn, dat iemand een advertentie heeft. Het komt meermalen voor, dat men advertenties rechtstreeks aan mij zendt. Dat levert geen enkel bezwaar op. Maar wanneer men het zou doen in de tijd, die ik in Canada hoop door te brengen, dan blijft zo’n advertentie liggen. Daarom is mijn vriendelijk verzoek eventuele advertenties aan het adres van onze administratie te zenden.

Mocht men iets hebben te vragen of te schrijven aan de redactie, nu, dat behoeft men niet na te laten of uit te stellen. Wanneer ik behouden terug mag komen en er ligt dan iets te wachten, dan hoop ik dat zo spoedig mogelijk af te werken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.