+ Meer informatie

Ambtsdragers confereren over geloof en gevoel

1 minuut leestijd

AMERSFOORT - "Geloof en gevoel" is het thema tijdens de landelijke voorjaarsconferentie voor christelijke gereformeerde ambtsdragers. De bijeenkomst zal worden gehouden op zaterdag 28 april in de Ichthuskerk te Amersfoort.

Medewerking aan de voorjaarsconferentie verlenen ds. A. Baars, christelijk gereformeerd predikant te Middelharnis, en mevrouw drs. J. van Dijk. Mevrouw Van Dijk is als psychologe verbonden aan het gereformeerd psychiatrisch ziekenhuis te Bosch en Duin. Zij is lid van de christelijke gereformeerde kerk (Bethel) te Veenendaal. De conferentie wordt ingeleid door prof. dr. W. H. Velema en begint om 10.00 uur.


Tijdens de bijeenkomst zal worden nagedacht over de vraag hoe door ambtsdragers vanuit het christelijke geloof met menselijke gevoelens wordt omgegaan. Inleidingsvragen zijn: „Hoe ga je als ambtsdrager om met mensen van wie je weet dat ze een kwetsbaar gevoelsleven hebben?", „Moet en mag alles maar gezegd worden?" en „Kan met de dingen van het christelijke geloof worden omgegaan op een wijze die depressief maakt".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.