+ Meer informatie

Nijkerks hotel in aanbouw is aan uitbreiding toe

2 minuten leestijd

Van onze correspondent NIJKERK - Hel hole! dat in aanbouw is aan de Berencamperweg in Nijkerk is al tijdens de bouw loe aan een uitbreiding. Onlangs werd daarom officieel hel eerste beton gestort. ïs zal ruim 400 vierkante meier grond extra worden bebouwd.

De reden hiervoor is het contract Jat hoteleigenaar Konst Beleggingsmaatschappij BV heeft gesloten met Renault Nederland NV. Volgens P. V.. van Welij. manager training van Renault Nederland, zal Renault haar trainingscentrum voor managers in het hotel onderbrengen. Verder wordt het hotel gebruikt voor het houden van internationale bijeenkomsten.

Het viersterrenhotel krijgt de naam "Het Ampt van Nijkerk".

Ook de Progressieve Federatie (PF) betreurt het dat er nog geen fietspad wordt aangelegd. „Als men ziet wat omliggende gemeenten aan fietspaden realiseren blijft dit voor ons een droeve zaak", aldus de PF.

De SGP verwijt het college dat zij geen eigen verantwoordelijkheid wil dragen voor beslist noodzakelijke uitgaven. Als voorbeeld wordt het fietspad langs de Drieërweg en Garderenseweg genoemd. Ermelo geeft volgens de SGP wel miljoenen uit voor 'leuke' dingen zoals het pretpark Calluna.

Kinderopvang

De meningen over kinderopvang lopen ver uiteen. Zo vindt het CDA uitbreiding van het aantal kinderopvangplaatsen een goede zaak. Hieraan verbinden de christen-democraten wel de voorwaarde dat prioriteit moet worden gegeven aan opvang van kinderen uit eenoudergezinnen en kinderen van herintredende vrou

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.