+ Meer informatie

Veertig jaar burgemeester

1 minuut leestijd

Burgemeester H. A. van Willigen van Haaften (Gld.) — een londclyke gemeente ten oosten van Gorinchem, herdenkt vrijdag dat hij veertig jaar terug zijn werk in Haaften is begonnen. Een dergelijk jubileum is meestal niet mogelijk, om,dat burgemeesters op hun vroegst op 25 jaar beginnen en met 65 met pensioen gaan. De heer Van Willigen is echter 67. Hij mocht nog enkele jaren blijüen, omdat de gemeente is betrokken bij een gemeentelijke herindeling. De feestvreugde in Haaften bestoof o.m. uit een receptie en een rijtoer van de burgemeester en zijn familie door de drie dorpen in open rijtuigen begeleid door ruiters. Vrijdagmorgen is er eerst een herdenkingsdienst in de Nederlandse Hervormde Kerk.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.