+ Meer informatie

Op de koffie

1 minuut leestijd

Enige tijd geleden schreef u in „Informatief' dat de koffie in de trein te slap was. Er zat niet genoeg koffie in. Nu is mijn vraag: hoe moet de verhouding zijn per kop? Wij zetten koffie in een verenigingsgebouw. De een vindt onze koffie te sterk, de ander te slap.

Antwoord — Hetgeen bewijst dat u precies goed zit! Uw vraag is overigens moeilijk te beantwoorden omdat de inhoud van koffiekopjes erg varieert. Ook is er nogal verschil in sterkte tussen de ene en de andere koffie. Wij kunnen nu wel zeggen: één theelepel koffie per kop, maar wat is een theelepel? U kunt het onmogelijk alle mensen naar de zin maken. Maar voor hen die uw koffie te sterk vinden zou u heet water beschikbaar kunnen houden. Ze kunnen hun drankje dan zelf. verdunnen zoveel als ze willen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.