+ Meer informatie

Waalwijk verwerpt bezwaren tegen bestemmingsplan

1 minuut leestijd

SPRANG-CAPELLE - De gemeente Waalwijk heeft nagenoeg alle 69 bezwaren afgewezen tegen het eerste ontwerp van het nieuwe bestemmingsplan bedrijventerrein Berkhaag in de kern Sprang.

De gemeente werkt aan een herziening van het verouderde bestemmingsplan na een initiatiefvoorstel in de raad van de SGP en GroenLinksaf.

In een aantal bezwaarschriften wordt een afstand van 5 meter tussen de perceelsgrens van de woningen en de panden op het bedrijventerrein volstrekt onvoldoende geacht. Voor de bewoners kan dit ernstige gevolgen hebben bij branden en explosies.

Bezwaren zijn er ook tegen de bouw van hallen tot een hoogte van 12 meter op een terrein dat oorspronkelijk als een kleinschalig en milieuvriendelijk bedrijventerrein was bedoeld.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.